Kjennskap til VQ vingepumperegulering

Strømkildene og kontrollmodusene til VQ-pumper er forskjellige.

Jeg tror de fleste brukere forstår at for VQ vingepumper kan forskyvningen og utgangsstrømmen endres så lenge helningsvinkelen til svingplaten eller svingvinkelen til sylinderkroppen endres, for å realisere hastighetsreguleringen til hydraulikken motor eller hydraulisk sylinder, som er en viktig egenskap ved VQ vingepumper.

Vet du om justeringen av VQ vingepumpe?Følgende Hongyi hydrauliske trykk vil gi deg en detaljert forklaring av justeringskunnskapen til VQ vingepumpe som følger:

1. Justeringen kan være kontinuerlig og trinnløs, eller kan utføres uten stopp under arbeidsprosessen til det hydrauliske systemet.

2. Hastighetsregulering realiseres ved å endre forskyvning til volumhastighetsregulering.Sammenlignet med en annen såkalt strupehastighetsregulering har denne metoden mindre effekttap, unngår systemoppvarming, og egner seg svært godt for høyeffektssystemer.

3. Den stive trykk-flyt-karakteristikken til en fortrengningspumpe er svært verdifull for hydraulisk overføring, men den er ofte i konflikt med kravet om strømningsregulering.Derfor er det nødvendig å reformere den opprinnelige trykkstrømkarakteristikken til en positiv fortrengningspumpe.Dette er oppgaven til den variable justeringsmekanismen.

4. Det finnes ulike strømkilder og kontrollmetoder for å skyve den variable mekanismen i 4.VQ vingepumpen, men de kan deles inn i to typer:

Den ene er å justere eller kontrollere den variable mekanismen direkte med ekstern kraft eller eksternt signal.

Den andre er å bruke arbeidsparametrene til selve pumpen som strømningshastighet, trykk og effekt som signaler for å realisere tilbakemeldingskontroll av strømningshastighet, trykk og kraft gjennom å endre og kontrollere pumpens forskyvning og for å utføre automatisk justering.

Taizhou Hongyi Hydraulic Servo Technology Co., Ltd. er den ledende produsenten av høyytelses vingepumper i Kina.

Vennligst kontakt oss for mer informasjon: Kina vingepumpe.


Innleggstid: 30. desember 2021